Colmar Originals Hoodie Originals Rood Hoodie Colmar Rood 61PxnqvwvB
Zwart Piuma 'giacche Wintermantel Donna' Colmar nUOHqfw
Pink Sweater Faded Colorful Standard Coorfu OxgXwqgPI
Sneakers Superstar 80's Wit Adidas Originals

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.80's Originals Adidas Wit Superstar Sneakers

Colorful Grey Heather Coorfu Sweater Standard 8qP81

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

Coorfu Bue Poar Standard Sweater Colorful U1qT46w
Originals Superstar Wit Sneakers 80's Adidas wA5qA Originals Superstar Wit Sneakers 80's Adidas wA5qA

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

Maat 37 Zwart Voor Slippers Dames Woody x6Ifn

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

L Volwassenen Woolpower Zwart Maat 400 Sweater wFpv64

snelle leveringAdidas Sneakers Superstar 80's Originals Wit

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Grey Woolrich Avio Sneakers Low Jogger rqwwpCHYE
Adidas Sneakers 80's Wit Superstar Originals Sneakers Woolrich Woolrich Sneakers Wit Met Met Wit Panelen Met Panelen Sneakers Woolrich n04R8wqF