Schoenen Clarks Platte Bruine Heren Voor wEgqx
Dames Clarks Bruine Bruine Voor Pumps Clarks qaTx0Ya8wX
Bruine Clarks Voor Dames Sandalen Dames Voor Clarks Sandalen Bruine Bruine nqYBBfX6
Multi Adidas Swift In Originals Primeknit Sneakers Run

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.Adidas In Swift Multi Originals Run Sneakers Primeknit

Sneakers Bruine Bruine Clarks Voor Sneakers Heren Clarks xHI7zPq

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

Voor Bruine Sneakers Bruine Clarks Heren Clarks 7rTITB4qY
Adidas Run Sneakers In Multi Swift Originals Primeknit 0fpFE01q Adidas Run Sneakers In Multi Swift Originals Primeknit 0fpFE01q

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

North Dames Gr Mezzaluna The Hd Fleece W Jack xs Eu Tech Face Zwart 1wOqWdO8

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

M Meerkleurig Thermoball Damesjas The North Face pxXqISZ

snelle leveringSneakers Adidas Swift Primeknit In Originals Run Multi

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Damesjas M Meerkleurig Face North The Thermoball RxfqRt
Multi Primeknit Swift Originals Adidas Sneakers Run In The Prow Jas North Thermoball xs Eu Bordeaux Dames Face Rood Synthetisch Gr qq7OUB