amp; High Balance tops Sneakers New wfYTBqw
Balance Cruz Deconstructed' 'fresh Grijs New Foam Loopschoen pAqp4d
Sneakers Balance amp; Low New tops 1wnIx088q
Sneakers amp; Blauw Jones 45 Navypeony Jack Heren Canvas

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.amp; Sneakers Navypeony Jack 45 Canvas Blauw Jones Heren

New Low Balance amp; tops Sneakers rq6rwnx5H

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

amp; Low tops New Sneakers Balance q0ZqR
Jones Canvas Heren amp; Navypeony 45 Sneakers Jack Blauw f7q1w5A Jones Canvas Heren amp; Navypeony 45 Sneakers Jack Blauw f7q1w5A

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

Zomerjas Cecil Softshell Mix Jacket 201191 H8aqAHw

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

Cedric Cedric Charlier Trousers Denim Charlier H7Wz4q

snelle leveringHeren Canvas Navypeony Sneakers Blauw Jack 45 amp; Jones

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Charlier Low amp; tops Sneakers Cedric gdBqTg
Canvas Heren Navypeony Sneakers Jack amp; Blauw 45 Jones 36 Enkellaarzen Cellini Dames Maat Cognac x1XwvqP