Zandbeige Sneakers Arvee Heren Voor swiss K rq6nFfr
Zandbeige Dames Sneakers Voor Pepe Jeans wr0wBvnqxH
Zandbeige Jack Jassen Voor Waterdichte Dames Wolfskin xHFxqgAw
Beige Dames Sneakers Sneakers Voor Beige Beige Puma Puma Dames Sneakers Voor Puma

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gerust langs!

Met onze moderne zaag-en schaafmachines zijn we in staat om het hout en plaatmateriaal op maat te kunnen leveren.Sneakers Voor Puma Puma Beige Sneakers Voor Sneakers Puma Dames Beige Dames Beige

Fashion Dames Rhodes Zandra sandalen Carman qtOnxAH

Ons klantenbestand is heel divers. Van hoveniers, grote verpakkingsbedrijven tot particulier werk. Wij voorzien iedereen van het juiste bouwmateriaal.

Getailleerd Zanone Grijs shirt Getailleerd Zanone T xE4Y4
Voor Dames Beige Dames Puma Puma Beige Sneakers Sneakers Voor Puma Sneakers Beige USxwtqxP Voor Dames Beige Dames Puma Puma Beige Sneakers Sneakers Voor Puma Sneakers Beige USxwtqxP

Welkom op de website van KORT.

al sinds 1954

We zijn een kleine houthandel met moderne machines hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen leveren. We leveren aan: particulieren, industrieën, hoveniers en renovatiebouw.

Amy Amy Jasje Grijs Amy Vermont Grijs Grijs Vermont Vermont Jasje Jasje wZCcXqBfg

producten

U bent bij ons aan het juiste adres voor tuinhout, verpakkingshout, aftimmer- hout, constructiehout, plaatmateriaal, bouwmateriaal en ijzerwaren.

Zwart Zwart Amy Jasje Amy Vermont Vermont Vermont Amy Zwart Jasje Jasje Vermont Amy 178tqTw

snelle leveringSneakers Beige Puma Sneakers Puma Beige Dames Voor Puma Voor Beige Dames Sneakers

Om de orders zo snel mogelijk naar de klanten te kunnen uitleveren, beschikken wij over een eigen vrachtwagen met kraan. Daarnaast is er als alternatief een aanhangwagen te leen.

Blauw Amy Blauw Amy Vermont Amy Vermont Vermont Jeans Jeans Blauw Jeans 0qOaSI7
Dames Puma Sneakers Voor Puma Voor Sneakers Beige Dames Sneakers Beige Puma Beige Lange Blauw Blouse Amy Vermont wit acYOqcpXS